DNA-douche

DNA-Douche is een mooi systeem als extra voorzorgsmaatregel bij inbraken of overvallen waarbij een veel grotere kans is dat dader gepakt wordt.

Hoe werkt de DNA-douche?

Bij een overval wordt er een spray in werking gezet op het moment dat de dader in de buurt van de douche is. In de vloeistof zit een unieke code, die door de politie met behulp van een UV-lamp zichtbaar gemaakt kan worden. De (streepjes)code is geregistreerd bij de politie, zodat deze altijd kan nagaan waar de overvaller besproeid is met de vloeistof. De spray is niet afwasbaar en blijft minstens een week op de huid zitten. Bij een eventuele overval neemt de politie het busje met spray mee als bewijs.

Er kan een koppeling gemaakt worden met een alarminstallatie en camera’s. Bij een overval gaat er ook een seintje naar de meldkamer van de politie. Die is dan sneller ter plaatse.

Er kan ook gekozen worden voor een DNA-douche  zonder koppeling met een alarminstallatie.

Bijkomend voordeel is dat er een subsidie tot
€ 1000,- kan worden verkregen op de installatie voor degenen die al eens met een overval te maken hebben gehad.

DNA-Douche kopen? Neem dan nu contact met ons op!

Voor elk probleem is er een passende oplossing met vele mogelijkheden van inbraakbeveiliging die wij kunnen leveren. Wilt u een advies op maat over de DNA-douche. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 055-8443455 of een e-mail sturen naar info@remcoservice.nl.

Bekijk ons op YouTube en Volg ons nu ook op Twitter!

 

 

 

Remco Service • Kervelstraat 82 • 7322 PV Apeldoorn • T 055 844 34 55 • E info@remcoservice.nl